5.

  
  
 
Helt onödig skoldag idag, vaknade vid halv nio och skulle börja tio. Men jag och Fanny skippade idrotten så vi var på skolan vid halv elva. Efter lunchen så behövde jag tydligen inte vara på lektionen eftersom jag redan gjort det vi skulle göra, vilket resulterade i rast. Less på alla raster, såååå jobbigt. Hål hit och dit. 
Nåja, det löste sig när Gun släppte in mig Fanny och Alma i metodrummet, haha, fördelen med att gå VO, sova på rasterna, hihi! 
Slutade kring tre och åkte direkt hem, somnade och sedan kom pappa och hämtade mig. Jag for och solade, köpte lite saker till Turkiet, kopierade pass och biljetter. Sen bjöd pappa mig på en lyxshake och en sallad, bästa papppis! 
Inte länge kvar nu, på lördag åker vi iväg, lääängtar som tusan! 
Nä nu ska jag gå och lägga mig, långdag imorgon. Sovmorgon till tio och sista skoldagen, sen långledigt och tuuuurkiet.

4.

 
  
Inte bloggat på ett par dagar, varit fullt upp med resan och så vidare. Och en drös med plugg. Men nu åter på banan igen. Idag började jag 10 och hade två lektioner, fick veta vad jag fick i svenska nationella, rätt så nöjd kan man säga! Nu gäller det bara att ligga i dessa sista veckor så jag får fortsätta. 

Efter skolan åkte jag hem, sov nån timme och sedan ut på stan med Emmorna och åt på max. Vi hann även med en liten solning. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och pratar med min fina Emma på skype och äter lite glass medan vi planerar Turkiet ytterligare lite grann. Taggar som tusan som vanligt, fan vad kul vi ska ha. 
Snart blir det att mysa sig ner i sängen och se på the big bang, tar mig nog en sovmorgon imorgon, sköönt!


3.

  
 
 
Fick sluta skolan tidigare idag, seg dag. Engelska nationella gick åt helvete, fattade ingenting helt enkelt och jag tror inte jag var den enda. Känns som varenda en inte fattade något, haha.. När jag kom hem så började jag direkt städa mitt rum, rensade garderoben, byrån, skrivbordet och vek lite tvätt. Blev precis kläärt, skönt!
Nåja, ikväll kommer Cortis och Emma hit. Vi ska väl planera Turkiet och göra Cortis avis, hehe. Ska iväg med pappa och hämta Felicia på fritids nu och sedan köpa gotta och mat, mmmhm!
Hämtade även ut biljetterna till Turkiet på Resia, inte långt bort nu. En vecka ungefär, är nå jävuslkt taggad. 
Allt som allt, en jävligt bra dag idag.
 

2.

      
 
Seg skoldag idag, vaknade imorse, försov mig och insåg att jag glömt hänga upp min tvätt från gårkvällen så mina jeans var i tvättmaskinen fortfarande. Förstörde hela dagen nästan, haha. Fick sluta kring ett så åkte och hämtade ut mitt pass som kommit och sen åkte jag hem, gjorde bort allt plugg. Förutom ett hemprov i samhälls. Förhoppningsvis hinner jag göra bort allt innan Turkiet. 
Världens fulaste kisse har jag även myst med hela eftermiddagen, ätit god mat och kom nyss hem efter att ha övningskört och köpt godis. Så nu blir det att pressa lite godis, skriva packlista och ladda upp för engelska nationella imorgon. 

1.

        
 
1 maj och jag är tillbaka i bloggspåret, vi får se hur länge det håller.
I alla fall så var det valborg igår och min kväll blev rätt så lyckad, vi började hos Emma sen drog vi vidare på förfest innan vi for iväg på brasan. Träffade väldigt mycket folk, tappade bort Emma och ramlade i leran. Lyckad kväll helt enkelt, haha. 

Idag var jag nästan högst upp på måfaktorn, vaknade kring 11, klädde på mig och vi for ut på stan. Åt maxmat, kollade på motorcyklar och lekte i smörblomman. Därefter for vi hem och jag lagade ihop en sallad som verkade uppskattas. Nu ska jag slå en pling till min finaste Emma och påminna henne om att det är mindre än 10 dagar kvar tills vi åker iväg till Turkiet en vecka.

RSS 2.0